Welkom bij De Jongs Wedstrijdsecretariaat

Een uit de hand gelopen hobby.....

 

De Jongs Wedstrijdsecretariaat houdt zich actief bezig met het aanvragen, regelen en voorspoedig laten verlopen van officiële KNHS wedstrijden.

Waren dat in het verleden alleen dressuurwedstrijden, inmiddels is daar sinds een aantal jaren ook het springen bij gekomen.

De hobby is zo'n 20 jaar geleden ontstaan, de wedstrijdsecretaris van de rijvereniging gaf aan te willen stoppen en omdat mijn kinderen toen actief ponyruiter waren was dit een mooie gelegenheid om wat meer betrokken te raken bij de ruitersport.

Door toeval ben ik behalve bij de eigen rijvereniging, in 2012 ook dressuurwedstrijden gaan organiseren bij een andere rijvereniging. Anno 2017 doe ik dit voor zo'n vier rijverenigingen.

Naast de rijverenigingen ben ik ook actief bij de wedstrijdorganisatie van Kring Zuidwest en betrokken bij de wedstrijdcommissie van de Regio Zuid-Holland en WPA-er (WedstrijdProgrammaAdviseur) van de KNHS.

Sinds juni 2018 is een droom uitgekomen, mijn KNHS wedstrijdlicentie is een feit en mag ik onder de naam De Jongs Wedstrijdsecretariaat aan de slag met de wedstrijdorganisatie.